Bliv en del af et stærkt kreativt og kunstnerisk fællesskab

Bliv en del af vores kunstneriske og kreative fælleskab. Afprøv dig selv i en eller flere kunstarter. Mød det professionelle niveau og vær sammen med andre unge, der er kreative ligesom dig selv, og som kommer fra alle dele af Danmark. Ud over undervisning og aktiviteter på linjen, kan du deltage i fælleskunstneriske aktiviteter, få mulighed for at blive en del af hvad der sker på andre linjer og vores kreative og sociale miljøer. Du kan bruge vores fællesrum og værksteder, samt bo i vores lejligheder på Campus og ude i byen.

Tilmeld dig en af vores kunstneriske retninger. Vælg mellem kunst og design, film, skrivekunst, musical og teater, dans og musik.

 

Du kan gennemføre et treårigt kursus sideløbende med din ungdomsuddannelse eller job. Eller du kan  vælge en tilpasset periode, som er afstemt netop dine behov.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om Dansk Talentakademi, er du velkommen til at skrive eller ringe til Pernille Glintborg: 

E-mail: kommunikation@talentakademi.dk 
Tlf. 28552850

 

 

På Dansk Talentakademi dyrker talentfulde unge deres kreative passion. Vores ambition er at give overblik, perspektiver og udfordringer, så du kan udfolde og udvikle dit eget udtryk på højt niveau. Vi folder de kunstneriske fagligheder ud så du både kan dykke ned i en enkelt faglighed eller dygtigere dig på tværs af fagligheder og discipliner.

 

Læs mere om Danselinjen

 

Læs mere om Forfatterlinjen

 

Læs mere om Kunst & Designlinjens Billedkunst-spor og Design-spor

 

Læs mere om Musical & Teaterlinjen

 

Læs mere om Musiklinjen

 

Læs mere om Filmmiljøet og Filmteamet