filmworkshop

Første Filmworkshop i Holstebro, Filmteamet, Dansk Talentakademi, juli 2020

Efter en del corona-udsættelse løber første filmworkshop af stablen i Holstebro. Det bliver startskuddet til det nye filmforløb på Dansk Talentakademi.

 

Det 1-årige filmforløb på Filmteamet er et mix af "Hands on"-filmproduktion og onlineundervisning for unge i Vestjylland.

Lær om  kamerateknik, filmredigering, filmproduktion, skuespil, manuskriptskrivning, filmteori, instruktion af skuespil og filmisk æstetik, videokunst og videoproduktion mm.  Workshops foregår på Dansk Talentakademi og mentorhjælp sker online.

Man skal være en del af Filmteamet for at deltage i Filmteamets aktiviteter.

 

 

FILMTEAMET

 

Filmteamets undervisning foregår 5 uger i løbet af skoleåret på DTA.  Her ligger al undervisning efter almindelig skoletid.

Filmteamet har allerede et stærkt hold af unge, men der er plads til flere endnu. Her kan du være med på undervisningsforløbet mens du går på gymnasiet eller har sabbatår og samtidigt bygge et netværk op til hjælp, sparring, film-venner og få erfaring og viden om filmmediet.

Find vores facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/550942702221180/

Er du interesseret i at høre mere, så tag kontakt til Meise Fabricius:
meise@talentakademi.dk / 20760495

 

FilmmentorER

Sebastian Cordes er filmskaber og uddannet fra Station Next. Han fik succes som 22-årig med sin dokumentarfilm "Life and Times of Don Rosa" om Anders And-tegneren Don Rosa. Cordes er filmteamets primære filmmentor,  han underviser online fra sin bopæl i København.

 

Meise Fabricius, er uddannet installations- og videokunstner  fra Konsthögskolan i Malmö og cand. mag i kultur og formidling. Meise er tilknyttet Talentakademiet til dagligt som projektleder- og er samtidigt mentor på Filmteamet.