På torsdag d. 26. august til lørdag d. 28. august bliver den nye ungdomsfestival OFF TRACK skudt i gang på havnen i Struer. Programmet er spækket med koncerter, workshops, visninger og meget andet, og det hele er tilmed gratis. På festivalen, der er tiltænkt unge vestjyder, kan man blandt andet opleve et spritnyt kunstnerisk kortfilmsprojekt ved navn “Eksorbitant”, som en gruppe unge fra Dansk Talentakademi har arbejdet intensivt på gennem det seneste år. Premieren foregår fredag d. 27. august kl. 18:30 på OFF TRACK med efterfølgende talk.

 

“Eksorbitant” visualiserer et ungt liv, der farer forbi, hvor hovedpersonen oplever en følelse af nærmest at være distanceret fra sin hverdag. Filmen er henvendt unge med mange ting om ørene, der kan relatere til en presset hverdag uden tid og overskud til at reflektere over sit liv.

 

Projektet er skabt i en tværfaglig kollektiv proces af et ledende kreativt team bestående af tre elever fra Dansk Talentakademi. Unge skuespillere, dansere, lyrikere, komponist og kostumier har været med til at udforme projektet, der er endt ud i et interdisciplinært stykke samtidskunst, der skaber rum til refleksion for unge.

 

Formålet med “Eksorbitant”-projektet har for de unge filmskabere været at få erfaring med entreprenørskab og arbejdsprocessen omkring det at lave film. Sammen har det kreative team undersøgt mulighederne ved filmmediet og dets samspil med dansen, skuespillet og lyrikken. 

 

Den nye kunstneriske kortfilm “Eksorbitant” har premiere på ungdomsfestivalen OFF TRACK Festival på fredag d. 27. august kl. 18:30 på Østkajen 2, 7600 Struer.

 

Filmen er skabt af Anton Skaaning Thomsen, Benjamin Ørbæk Haahr og Clara Schröder Gudum med støtte fra Dansk Talentakademi og ShowUp/TalentVest i samarbejde med OFF TRACK.

Kontaktperson:
Anton Skaaning Thomsen
Tlf. 93939894
antonthomsen@workmail.com

 

CREDITS:

Skuespiller: Ingrid Hedegaard

Dansere: Emilija Rudzite, Johanne Juel Hansen, Methea Klindt, Nanna Kronborg Svingholm og Clara Schröder Gudum

Statister: Liv Asmussen, Andreas Sandal Petersen, Emma Kær Ingvartsen og Anton Skaaning Thomsen

Idé: Anton Skaaning Thomsen, Benjamin Ørbæk Haahr og Clara Schröder Gudum

Manuskriptforfatter: Benjamin Ørbæk Haahr

 

Instruktører: Anton Skaaning Thomsen, Benjamin Ørbæk Haahr og Clara Schröder Gudum

Cinematograf og klipper: Benjamin Ørbæk Haahr

Komponist: Sigurd Reitz Thomasen

Kostumier: Mette Vangsgaard Andersen

Koreografer: Anton Skaaning Thomsen og Clara Schröder Gudum

Lyrikere: Amalie Kristensen, Astrid Jørgensen, Silja Hansen og Lea Jensen

Skuespiller: Ingrid Hedegaard

Runner: Emma Kær Ingvartsen

Mentorer: Meise Fabricius og Sebastian Cordes fra Filmteamet på Dansk Talentakademi

 

Produceret af Anton Skaaning Thomsen, Benjamin Ørbæk Haahr og Clara Schröder Gudum med støtte fra Dansk Talentakademi og ShowUp/TalentVest i samarbejde med OFF TRACK