Et uformelt miljø for kreativ skrivning

Har du lyst til at skrive poesi eller prosa? Vil du gerne skærpe dine journalistiske evner? Er du forsanger i et band, der gerne vil skrive bedre tekster? Hvad end du har lyst til at skrive, er du velkommen hos os. Vi laver programmet i fællesskab, så alle kan have indflydelse på, hvilken retning programmet tager.

 

Der er også mulighed for at lære iværksætteri indenfor skriveriets verden. Det kan være, du gerne vil starte et tidsskrift med dine venner eller vil lave litteratur-events i din hjemby.

Ronnie Flensborg Iversen, der er mentor i miljøet, har erfaring inden for litteratur og iværksætteri, så han er klar til at hjælpe jer med alt. Han har studeret litteraturvidenskab og er næstformand på ungdomshuset i Herning. Siden hans folkeskoleår har han skrevet digte, og han har fået dem trykt i diverse aviser og tidsskrifter.

 

 

Vi afholder skrivecaféer, workshops og masterclasses med kendte forfattere, så du kommer aldrig til at kede dig. Det er ovenikøbet gratis og totalt uforpligtende. Du kan møde op til hver eneste begivenhed - eller kun titte frem én gang i måneden. Det er fuldstændigt op til dig.

Vi håber, du vil være med!

 

 

Gennem foredrag og workshops er det målet at skærpe de deltagendes skriftlige evner og deres viden om litterære genre og tendenser. Derudover skal det også være et sted, hvor skriveinteresserede kan mødes og snakke på kryds og tværs, så nye forbindelser kan opstå.

 

En redaktionsgruppe bestående af frivillige og en mentor skal stå for planlægning af begivenheder. Her inddrages de frivilliges interesser og får værktøjerne til at skabe deres egne begivenheder og projekter.

 

 

MENTOR FOR KREATIV SKRIVNING-FÆLLESSKABET

Jeg hedder Ronnie Flensborg Iversen, født og bosat i Herning, 23 år. Bachelor i Litteraturvidenskab & Skrivekunst fra Syddansk Universitet.

Jeg skriver digte med udgangspunkt i meningsløshed. Jeg interesserer mig grundlæggende for, hvordan mennesker kommer med forklaringsmodeller til tilværelsen - om det så er religion, myter, politiske ideologier eller narrativet om deres eget liv. Jeg har fået digte trykt i diverse tidsskrifter og aviser, heriblandt Slagtryk og Tidsskriftet Lasso.

Jeg har siden 2019 undervist i lyrik og afholdt skriveværksteder på bl.a. Herning Gymnasium, Kontrast Ungdomshus og Skovsnogen.

Jeg har siden 2019 også bevæget mig inden for Poetry-Slam genren, hvor jeg har optrådt på TeamTeatret i Herning og som slammende konferencier til New Breed Festival i Herning. Derudover har jeg været hyret af Kultivator til arrangementet "som vi råber i skoven", hvor jeg sammen med fire andre digtere, stod for at optræde i Skovsnogen og undervise to 8. klasser i slampoesi.