Team

Vi tror på at det er vigtigt at møde andre unge, som interesserer sig for det samme. Det kan være svært når man bor i et lavt befolket område. Du kan igennem vores team af ambassadører selv finde svar på hvor de andre er og hvordan du kan blive en del af det spirende kreative miljø, som allerede er her. Skriv til os og vi teamer dig op med en af showUPs ambassadører.

Skriv til os!

Når du skriver til os her eller på Facebook, kommer du i kontakt med os bag showUP først og derefter en af vores unge ambassadører fra teamet. Hvem vil du gerne sættes i kontakt med? læs om alle vores ambassadører længere nede på siden.

Vi teamer dig op med en ung i Vestjylland alt efter din interesse det kan være en der dyrker dans, musical, drama, musik, teater, film, billedkunst, skulptur, poesi, design, forfatterskab, entreprenørskab etc. Ambassadørerne har allerede stor erfaring med at dyrke en kunstnerisk gren, og går måske allerede på Dansk Talentakademi. De ved rigtig meget om hvordan man kommer igang og hvad der rører sig. Er du nysgerrig på at høre mere?

ShowUP Ambassadører

Filippa
Filmteam, Odin Teatret

Hej, jeg hedder Filippa, jeg er 20 år, og er tidligere elev på Dansk Talentakademi. Jeg arbejder nu med film og er en del af Filmteamet. Skriv endeligt til mig hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med at lave film selv.

Nicoline
Musical, Teater, Musik

Mit navn er Nicoline, jeg er 19 år gammel, og 2. års elev på DTA´s Musical og Teaterlinje. Her arbejder jeg hver dag på at opbygge redskaberne til at kunne formidle fortællinger, der inviterer publikum ind i et andet univers, eller giver dem en ny vinkel på deres egen virkelighed.
Synes jeg, der mangler noget i verden, prøver jeg selv at skabe det, når jeg skriver egen lyrik, musik og dramatik.
Jeg er vild med at se et værk opstå og vokse i mødet med publikum, hvor magien for alvor opstår - at få nogen til at grine, græde, forundres eller tænke efter; det giver mening for mig!

Anton
Dans, Filmteam, Videokunst

Jeg hedder Anton, er 18 år gammel og går på Dansk Talentakademis Danselinjes (DTAdans) 2. årgang. Jeg elsker at arbejde med det kreative og kunstneriske i dansen - særligt improvisationsbaserede bevægelser og koncepter ud fra det. Jeg er også vild med at undersøge det mere tekniske, f.eks. inden for ballet, og derudover har jeg også en forkærlighed for hiphop.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om DTAdans. Desuden bor jeg på DTA Campus og er også en del af Filmteamet, så det er du også velkommen til at spørge ind til.

Signe
Musical, Teater

Hej! Mit navn er Signe, jeg er 18 år gammel og går på 2. årgang på Musical og Teaterlinjen. Derudover går jeg i 2.g på STX. Jeg synes drama, dans og sang er super spændende at arbejde med. Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til mig!

Isabel
Musical, Teater

Hej, jeg er Isabell!
Jeg går lige nu på første årgang på Musical og Teaterlinjen. Jeg er ny i hele skuespiller-verdenen, så hver dag for mig hernede er rig på indtryk og enormt spændende. Jeg ved, at hvis jeg giver mig 100 % og engagerer mig, så kan det kun blive til noget godt.
Jeg er altid klar til spørgsmål eller en snak, hvis du er interesseret i livet på DTA, eller måske heller ikke som jeg har prøvet lignende, men bare finder det spændende.

Camilla
Kunst og design

Hej. Mit navn er Camilla, jeg er 21 år gammel går på linjen for Kunst og Design.

Jeg holder sabbatår og har valgt at kombinere det med Dansk Talent Akademi, for at udvikle min kreativitet. Jeg har altid interreseret mig for kunst, og har lige siden jeg var helt lille elsket at være kreativ.

På linjen for Kunst og Design er der intet facit for hvad der er rigtigt eller forkert. Det betyder at man kan udvikle sin kreativitet på den måde, der passer bedst til en selv. Derudover er der plads til mangfoldighed, netop fordi kunst og design er individuelt.

Så er du interreseret i at høre mere eller har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig!

Mette
Kunst og design

Hej! Mit navn er Mette, jeg er 17 år gammel, bor på Campus og går på 1. år på Kunst og Designlinjen! Jeg kan godt lide at arbejde med designfaget og jeg specificere mig især indenfor fashion-styling, hvilket har snuppet mit hjerte! Igennem undervisningen får jeg en masse muligheder for at udfordre mig selv og mine interesser, og miljøet på linjen giver mig de bedste rammer for at udvikle mig, lære andre kreative folk at kende og afprøve en masse fede ting jeg normalt ikke vil kaste mig ud i.
Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål - eller bare er nysgerrig! :D

Freya Luna
Skrivning, Litteratur

Hej Jeg hedder Freya Luna, jeg er 17 år gammel, også er jeg forfatter. Jeg går på gymnasiet og har altid interesseret mig for at skrive. Jeg går på dansk talentakademi på forfatterlinjen, her lærer jeg om at formidle mig igennem mit skriftsprog og skabe tilknytning til andre mennesker gennem det. Jeg var et meget aktivt barn og brugte mine dage på enten at svømme eller danse på konkurrenceplan. Det gjorde at jeg blev lidt stresset, men så flygtede jeg ind i min egen verden når jeg skrev. Jeg er altid klar på en snak hvis der er noget man vil vide omkring skrivning, hvordan man kommer i gang og hvor man kan finde spændene undervisning eller konkurrencer.

Stine
Musical, Teater, Musik, Dans

Hej, mit navn er Stine
Jeg er 17 år gammel og er 2. års på DTA’s Musical- og Teaterlinje.
Jeg holder meget af de forskellige fag vi får undervisning i og interesserer mig især for teater og dans, da jeg elsker at bruge min krop til at udtrykke mig med og drømmer om at kunne spille teater på proffesionel plan engang.
Ved siden af DTA går jeg i 2.g på STX hvor jeg har Musik A/Engelsk A som studieretning, hvilket tillader mig at dykke ned i musikkens verden også. Jeg bor på campus og holder meget af fællesskabet der også.
Hvis i har spørgsmål omkring livet på campus/DTA/gym eller andet, så skriv endelig!

Skriv til os her

Vil du være en del af vores ambassadørteam?

  Unge skabere - fællesskabet

Brænder du for en kunstnerisk udtryksform? Eller vil du repræsentere et kreativt miljø i dit område? Har du en fed idé eller er du allerede i gang med et projekt?

Vil du være med til at gå i front og vise andre unge vejen, så kontakt projektleder Meise på mailen meise@talentakademi.dk og hør mere om at blive en del af vores ambassadør team. Her får du mulighed for at sparre med professionelle kræfter, møde andre unge ligesindede og få erfaring med at planlægge events, arbejde med SoMe og kreative happenings igennem showUP.

  Online netværks-tribes

Det kan være svært at finde ligesindede på tværs af kommunegrænser, men på nettet kan vi nemt møde hinanden i online netværk. Er du en del af en Facebook-gruppe eller et forum for unge, der dyrker og arbejder med en kreativ interesse og som andre unge kan blive en del af?

Vi vil meget gerne formidle jeres online mødeplatform. Kontakt meise@talentakademi.dk med et link til jeres digitale mødested og fortæl gerne lidt om hvad I laver og hvem der kan være med.