Show UP har i samarbejde med Code of cares program "Care for young" skabt danseforestillingen "DREAM CODE INC.".

Forestillingen kommer på en turne rundt i midt og Vestjylland i efterårsferien og bliver vist d. 16 oktober på slagteriet, 17 oktober i Deep Forest Art Land og d. 18 oktober på Vestjyllands kunstpavillon. På begivenhederne herunder vil der løbende komme opdateringer og mere information, så følg gerne med derinde.

Danseforestillingen er gratis at komme ind og se og er for både børn, unge og voksne.

 

BEGIVNEHEDER:

Slagteriet begivenhed

Deep Forest Art Land begivenhed

Vestjyllands kunstpavillion begivenhed

 

OM FORESTILLINGEN:

Forestillingen tager udgangspunkt i en række sessions mellem Show UP og de unge fra Code of care. Den tager derfor udgangspunkt i vores fælles ungdomsaspirationer og fremtidstanker.

Forestillingen handler om det at gå med drømme, realisere drømme, opveje drømme og drømme i fællesskab. I processen har vi stillet spørgsmål som, hvad nu når man har opnået en af sine drømme? Hvad er så det næste? Hvad hvis det ikke var drømmen alligevel? Kan alle opnå sine drømme? Det er nogen af de ting vi har arbejdet med i udformningen af denne danseforestilling.

Danseforestillingen er skabt af Sarah McMilllan, Caroline Svendsen, Matilde Tschanz, Astrid Lucas og Joshua Wright og under vejledning af kunstneren Esben Weile.

Se instagram for mere om forestillingen
@dreamcode_incorporated

Projektet er fuldt finansieret af
kulturaftalens kulturvæksthus