Om os

Vi er et fællesskab af engagerede unge, som bidrager aktivt til kulturlivet. Vi elsker udfordringer, ny inspiration og mulighed for at afprøve nye ideer til glæde for andre.

OFF TRACK

OFF TRACK placerer sig i et grænseland af festival og blomstrende ungemiljø. Et levende fristed hvor relationer skabes og udfordres på et fundament af hygge, mad, musik og meget andet. Intentionen er igennem en festival med fokus på musik også at vise unge hvad dans,  film, og andre kreative kunstformer kan. OFF TRACK vil samle alle unge i Lemvig og de omkringliggende kommuner i et fællesskab der bringer kulturen helt ned på jorden.

”Festivalen er et fantastisk eksempel på, hvad der kan ske, når de voksne giver slip og lader os unge tage styringen."

/ Joshua Wright
Projektkoordinator på ungefestivalen OFF TRACK og Team showUP koordinator
KULturentreprenør og kreativ iværksætter

Har du lyst til at arrangere events? Skabe brugbare designs? Arbejde med at kombinere kunst, design og rum i kreative løsninger? Undersøge hvordan en virksomhed i dag kan arbejde kreativt og innovativt? Eller være en del af et hold “behind the scenes” på ShowUp ?

Som kreativ iværksætter er der mange veje at gå. Det kan være, at du er kunstner og gerne vil arbejde mere i kulturens maskinrum og iværksætte nye ideer? På ShowUp har vi mange kreative unge, som er parat til at hjælpe dig med at realisere din ide

 

“I ShowUp giver vi plads til unges måde at se og opleve verden på.”

/ Søren Taaning
Billedkunstner og leder af Dansk Talentakademi

Talent, hvordan?

Forskning i talentudvikling

Hvordan understøttes kreativt talent bedst?

ShowUP forsker i talentmiljøer og talentudvikling. Vi er teamet op med et hold seje forskere fra Aalborg Universitet, som følger os tæt og undersøger, hvordan kreativt talent bliver til. Særligt ser vi på hvordan vi i landdistrikter kan udvikle kreative talenter idag.

Ud fra forskernes første resultater bygger vi i showUP vores workshops, events og talenttiltag op omkring en "miljøtankegang" -hvor fællesskabet omkring kreativitet er i centrum.

Vi vil gerne dele vores viden og sparre med dig der arbejder med kunstneriske- og kreative miljøer for unge og talentudvikling generelt. Forskningen vi arbejder på bliver i sidste ende til rapporter, som vi håber kan inspirere andre.

 

Partnere

Vi samarbejder pt. med folkeskoler (udskoling), ungdomsuddannelser, ungdomsskoler, kulturinstitutioner og kunstneriske miljøer i Holstebro-, Struer-, Ringkøbing-Skjern- og Lemvig Kommune.

Hver kommune har en talentkonsulent, som er den lokale koordinator.

ShowUP tilrettelægger et program af kunstnermøder til unge i form af workshops og talks.

Kontakt din kommunes talentkonsulent eller showUP for at få en talk eller workshop ud til dig og din skole.

Sponsorer og primære partnere

Powered by DTA

ShowUP er et talentprojekt, skabt i samarbejde mellem Holstebro Kommune, Dansk Talentakademi og Struer-, Ringkøbing-Skjern-, og Lemvig Kommuner. Støttet af Kulturstyrelsens Talentpulje, Færch Fonden mfl..